Naša priča

DNV VINA su spoj kvalitetnih vina za manje para, vina za svačiji džep, ili kako bi naš narod rekao, „Više muzike za manje para“.

NAŠA PRIČA

Svi zaslužuju da piju dobra vina.

,Veći deo vinoljubaca nema mogućnosti da pije dobra vina, jer je uglavnom kvalitet podrazumevan cenom. Veći kvalitet, veća cena, manji kvalitet, manja cena. Kako bi naš narod rekao „Koliko para, toliko muzike“. Nažalost, većina nema dovoljno para za „više muzike“. Pijemo ona vina za koja imamo pare.

Mi smo odlučili da to promenimo.

DNV VINA su spoj kvalitetnih vina za manje para, vina za svačiji džep, ili kako bi naš narod opet rekao, „Više muzike za manje para“.

DNV VINA su za svaku životnu priliku, da važne događaje u životu obeležimo dobrim i kvalitetnim vinima, bez mnogo para. Rođenja, svadbe, proslave, rođendane, punoletstva, uz lepu hranu i muziku, da obogatimo i dobrim vinima. Želimo, da se nijedan domaćin ne postidi pred svojim gostima kada na sto iznese DNV VINA , zbog toga što nije imao para da kupi skupa vina.  

Želimo da postanemo sastavni deo svake porodice i svih događaja koji zaslužuju da se obeleže uz zdravicu sa dobrim, a u ovom slučaju i ne skupim vinom. Želimo da vinsku kulturu vratimo na zasluženo mesto, kao deo opšte kulture i zato se naša vina pakuju u buteljke od 0,75lit. sa plutanim zatvaračem, kako bi se uživalo i u ceremoniji otvaranja i služenja vina.

Svesni činjenice da je tržište vina preplavljeno, DNV VINA će svoju prepoznatljivost postići, pre svega kvalitetom,  jer su dobra vina za svačiji džep i vina za koja se dobija, „Više muzike za manje para“.

U to ime, živeli!
Vaša DNV vina Pešić

DNV Wines Doo

Vinarija Pešić

Adresa: Lisačka 21,
11460 Beograd-Barajevo, Srbija

DNV VINO Dooel

Adresa: Blažo Aleksov 51
1430 Kavadarci, Republika Severna Makedonija

Email:

info@dnvwines.com

info.mk@dnvwines.com

dnvwines@gmail.com

PIB: 110598034

Matični broj: 21366897