Aktuelnosti

AKTUELNOSTI

Šangaj Pro Wine China 2019. godine

Slike sa štanda i sajma

Slike Šangaja

DNV Wines-vina Pešić su na proteklom sajmu vina u Šangaju Pro Wine China 2019 imali zapažen nastup. Iako su vinarije iz Francuske bile zvezde sajma, DNV vina Pešić su imala dobru posetu i uspešne poslovne razgovore. Tom prilikom sa nekoliko distributera je dogovorena saradnja i isporuka naših vina i pića u Kinu-distrikt Šangaj i jugo-istočnu Aziju. Sa dosadašnjim distributerom je postignut dogovor o marketinškim aktivnostima, kako bi se DNV vina Pešić što bolje pozicionirala na vinskom tržištu Kine, koje je i te kako zahtevno. U tom smislu su vođeni razgovori o promotivnim aktivnostima koje bi se odvijale u Čengduu, glavnom gradu provincije Sečuan, gde se vina uveliko prodaju i gde je na pomolu potpisivanje ugovora sa velikim lancem maloprodaje Crvena zastava (Red flag).

Zahvalni smo našem poslovnom partneru iz Čengdua za gostoprimstvo i svim budućim partnerima na lepom prijemu i uspešnim razgovorima.

ProWine China 2019. godine

DNV Wines-vinarija Pešić će samostalno nastupiti na prestižnom sajmu vina u Šangaju ProWine China 2019, www.prowinechina.com koji se održava od 12. do 14. novembra u halama sajma SNIEC na štandu broj W5X14. Nadamo se uspehu i dobrim rezultatima.

Novembar vino fest

DNV Wines-vinarija Pešić će takođe nastupiti na festivalu Novembar vino fest koji se održava u hotelu Zira, 1. i 2. novembra. Više možete videti na www.novembarvinofest.com

Zemunski festival vina i hrane

Manifestacije Zemunski festival vina i hrane – Dunavu s ljubavlju 2019 i 7. Zemunski vinski trg održani su 29. i 30. juna na Velikom trgu u Zemunu u organizaciji Srpskog vina, TD Zemun, Gradskih pijaca i opštine Zemun, uz podršku Grada Beograda, DNV Wines i DPC.

Manifestaciju je svečano otvorio predsednik opštine Zemun, Dejan Matić, a prisutnima su se u ime organizatora obratili i Velibor Pešić, direktor Srpskog vina i DNV Wines i Mira Nikolić, predsednik TD Zemun.

Program manifestacije je vodio naš poznati voditelj i vinski vitez Miša Ćirić, a publiku su  prvog dana festivala zabavljali estradna pevačica Dragica Radosavljević Cakana i drugog dana KUD sa opštine Zemun.

Posetioci su imali prilike da uživaju u brojnim izlagačima vina i probaju besplatno preko 300 etiketa vina.

Manifestaciju je u oba dana posetilo preko 2.000 domaćih i stranih gostiju, naročito Kineza, sa kojima Srbija gradi čelično prijateljstvo zahvaljujući državnoj politici, u interesu oba naroda i države.

Štand DNV Wines-vinarija Pešić, bio je jedan od najposećenijih štandova na kome su ljubitelji vina uživali uz kvalitetna DNV vina, u skladu sa sloganom da „Svi zaslužuju da piju dobra vina“ i „Dobra vina za svačiji džep“.

DNV Wines Doo

Vinarija Pešić

Adresa: Lisačka 21,
11460 Beograd-Barajevo, Srbija

DNV VINO Dooel

Adresa: Blažo Aleksov 51
1430 Kavadarci, Republika Severna Makedonija

Email:

info@dnvwines.com

info.mk@dnvwines.com

dnvwines@gmail.com

PIB: 110598034

Matični broj: 21366897